Vanwege COVID-19 zijn onze levertijden langer dan normaal. Daarom bieden we je gratis verzending aan!
Vanwege COVID-19 zijn onze levertijden langer dan normaal. Daarom bieden we je gratis verzending aan!
Winkelwagen 0

Welke impact heeft COVID-19 op Red Army?

🚨 Red Army staat ook in deze bijzondere tijden met veel plezier voor je klaar, maar vanwege COVID-19 zijn de levertijden een stuk langer dan je van ons gewend bent. Dit is een wereldwijd probleem waar wij graag vooraf openlijk over communiceren. Enerzijds zitten we erg verveeld met de langere levertijden, anderzijds is het wachten op een pakje natuurlijk erg relatief in tijden waarbij zoveel mensen het leven laten. Gedurende deze periode is de verzending gratis bij álle bestellingen.

Omdat de situatie op korte termijn kan veranderen, volgen wij alle ontwikkelingen nauwgezet op om jou zo goed mogelijk te informeren over de actuele levertijden. Onderstaande schattingen zijn voor het laatst geüpdatet op 4 juni 2020.

• 3 werkdagen als álles meezit
→ 14 werkdagen als álles meezit
• 11 werkdagen als álles tegenzit 
→ 24 werkdagen als álles tegenzit
• 7 werkdagen voor een gemiddelde levering 
→ 19 werkdagen voor een gemiddelde levering

De gebruikelijke gemiddelde levertijd van 7 werkdagen bedraagt momenteel dus zo'n 19 werkdagen. Vanzelfsprekend blijft de levering van je bestelling wel te allen tijde gegarandeerd!

(Lees verder onder de foto)

Red Army in coronatijden

De langere levertijd heeft drie verklaringen:

(1) Na tientallen kwaliteitscontroles van diverse kledingleveranciers in binnen- en buitenland, zijn wij uitermate tevreden over de duurzame kledij van onze leverancier in Letland. Onze klanten zijn hier net zo enthousiast over als ons en dus blijven wij ook in COVID-19 tijden trouw aan onze partner. We leveren als het ware een stukje snelheid van levering in, maar in ruil daarvoor krijg jij wel een uniek product met een aanzienlijk betere kwaliteit dan bij de meeste webshops.

(2) In coronatijden wordt er veel meer online geshopt, waardoor de levering van álle pakjes in België momenteel een moeilijk te voorspellen vertraging oploopt.

(3) De gezondheid van alle medewerkers die betrokken zijn bij de levering van jouw bestelling is altijd onze eerste prioriteit. Om corona te kunnen tackelen, zijn regels van social distancing absoluut noodzakelijk. Uiteraard zorgt een beperktere capaciteit van medewerkers voor vertragingen.

Jouw steun betekent veel voor ons, zeker in deze moeilijke tijden. Daarom wil Red Army je uitdrukkelijk bedanken voor je begrip en geduld. Blijf veilig en zorg goed voor jezelf en je familie, zodat we onze favoriete club zo snel mogelijk weer kunnen aanschouwen! ❤️